Hoi ik ben een millenial en ik blog

Wow, iemand leest dit for real? Zonde van je tijd. Even zonder al te veel zelfspot, welkom op mijn blog. Ik ben Karst Rauhé, import-Amsterdammer en gepassioneerd voor de ruimtes waarin wij leven. Dit gaat van het kleinste kamertje in het huis, tot de ruimtelijke structuur van een hele stad.

Deze passie (dit klinkt alsof dit een sollicitatiebrief is, dit is het niet) is de reden dat ik deze blog ben begonnen. Hier ga ik schrijven over interieurs, design, meubels, woonruimtes, architectuur, gebouwen, openbare ruimtes, straten, buurten, wijken en steden. Als rode draad de titel van mijn blog “Talking Spaces”. Ik wil in gaan op plekken die me aanspreken en die bijzonder zijn. Daarnaast nodig ik jou (vind jij het erg dat ik ga tutoyeren?) uit om met mij het gesprek aan te gaan. Heb ik het zover geschopt dat ik iets geschreven heb dat jou beweegt en iets doet? Ben je het totaal met mij eens of oneens? Laat het me weten in de comments en dan gaan we de dialoog aan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.